Υλικά
Βαμβάκι

Βαμβάκι

Το πιο δημοφιλές φυσικό υλικό στη βιομηχανία ένδυσης. Το βαμβάκι χαρακτηρίζεται από ιδιότητες όπως απαλότητα, ελαστικότητα, αντοχή, καλή απορροφητικότητα και διαπνοή. Είναι ευχάριστο στην αφή και αντέχει σε υψηλότερες θερμοκρασίες. Συχνά χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με συνθετικά υλικά ή ελαστάνη.


Δείτε τα προϊόντα

ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ οργανικό βαμβάκι

ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ οργανικό βαμβάκι

Βαμβάκι που προέρχεται από οικολογικά ελεγχόμενη γεωργία και επεξεργάζεται περαιτέρω υπό αυστηρό έλεγχο όλων των διαδικασιών παραγωγής.

Οι μεγαλύτεροι παραγωγοί περιλαμβάνουν την Τουρκία, την Ινδία, τις ΗΠΑ και την Κίνα.

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα που φέρουν το λογότυπο GOTS έχουν παραχθεί με κοινωνική και οικολογική ευθύνη.


Δείτε τα προϊόντα

Βαμβάκι SUPIMA®

Βαμβάκι SUPIMA®

Η μάρκα που αντιπροσωπεύει το βαμβάκι υψηλότερης ποιότητας 1% της παγκόσμιας παραγωγής. Πρόκειται για ένα είδος βαμβακιού Pima που καλλιεργείται στις ΗΠΑ με ιστορία πάνω από έναν αιώνα. Οι μοναδικές μακριές ίνες του έχουν διπλάσιο πάχος από το συνηθισμένο βαμβάκι. Αποτρέπουν το τράβηγμα, το σπάσιμο και το σχίσιμο, χάρη στα οποία τα προϊόντα που κατασκευάζονται από αυτό είναι απίστευτα μαλακά, ανθεκτικά στο τρίψιμο και διατηρούν το σχήμα τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Δείτε τα προϊόντα

Μαλλί μερινό

Μαλλί μερινό

Η λεγόμενη ενεργή ίνα, η οποία ρυθμίζει τις αλλαγές στη θερμοκρασία του σώματος, μπορεί να απορροφήσει μεγάλη ποσότητα υγρασίας και μαζί της τα μόρια της μυρωδιάς του ιδρώτα.

Ανήκει στις πιο διαπνέουσες φυσικές ίνες. Η φυσική ελαστικότητα βοηθά στη διατήρηση της σταθερότητας των διαστάσεων, καθιστώντας το υλικό εύκολο στη συντήρηση.


Δείτε τα προϊόντα

Προ-κλωσμένο βαμβάκι

Προ-κλωσμένο βαμβάκι

Κατά τη διαδικασία παραγωγής των βαμβακερών προϊόντων, ο χώρος μεταξύ των επιμέρους ινών μειώνεται και έτσι εξαλείφεται ο κίνδυνος συρρίκνωσης του υφάσματος κατά τον κύκλο πλύσης και στεγνώματος. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει στο τελικό προϊόν να πλυθεί σε υψηλές θερμοκρασίες, επιτρέποντας την απομάκρυνση όλων των ρύπων και των βακτηρίων.


Δείτε τα προϊόντα

Mercerized βαμβάκι

Mercerized βαμβάκι

Η διαδικασία μερσεροποίησης πραγματοποιείται με βύθιση του βαμβακερού νήματος σε λουτρό, στο οποίο αλλάζει η διατομή και οι ανομοιόμορφες ίνες ισιώνονται. Η διατομή της ίνας αποκτά έτσι σχεδόν τέλειο σχήμα. Το τελικό υλικό γίνεται πιο λείο, πιο λαμπερό και πιο απαλό στην αφή. Το Mercerization επιτυγχάνει υψηλότερη αντοχή και καλύτερη σταθερότητα χρώματος του υλικού.


Δείτε τα προϊόντα

Θεραπεία σιλικόνης

Θεραπεία σιλικόνης

Επεξεργασία του υφάσματος σε λουτρό σιλικόνης για βελτίωση των ιδιοτήτων του, παρόμοια με το μαλακτικό, αλλά με πιο μόνιμο αποτέλεσμα. Το προϊόν που αντιμετωπίζεται με αυτόν τον τρόπο είναι μαλακό στην αφή, ανθεκτικό στη βρωμιά, λερώνεται λιγότερο και η εκτύπωση προσκολλάται πολύ καλύτερα σε αυτό.


Δείτε τα προϊόντα

Γέμισμα πλεκτό ύφασμα - αχτένιστο

Γέμισμα πλεκτό ύφασμα - αχτένιστο

Πλεκτό βάρος με χαρακτηριστικούς στύλους σε σχήμα δέντρου στην μπροστινή πλευρά και φιόγκους στην πίσω πλευρά. Η ύφανση ολοκληρώνεται με ένα νήμα πλήρωσης, το οποίο οδηγείται κατά μήκος της λάθος πλευράς του πλεκτού. Το προστιθέμενο νήμα αυξάνει την αντοχή, την απορροφητικότητα και τον όγκο του πλεκτού υφάσματος.


Δείτε τα προϊόντα

Γέμισμα πλεκτό ύφασμα - χτενισμένο

Γέμισμα πλεκτό ύφασμα - χτενισμένο

Φέροντος πλεκτό με χαρακτηριστικούς στύλους σε σχήμα δέντρου στο πρόσωπο και χτενισμένη απαλή επιφάνεια στην πίσω πλευρά. Η πίσω πλευρά του υλικού, συμπληρωμένη με ένα νήμα πλήρωσης, χαλαρώνει με μηχανική επεξεργασία. Η επιφάνεια που επεξεργάζεται με αυτόν τον τρόπο έχει μεγαλύτερο όγκο και παρουσιάζει θερμότερες ιδιότητες.


Δείτε τα προϊόντα

Ινες μπαμπού

Ινες μπαμπού

Ίνες κατασκευασμένες από μπαμπού με βάση την αναγεννημένη κυτταρίνη. Έχει θερμορρυθμιστικές, αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές και αντιστατικές ιδιότητες. Είναι ισχυρότερο με 3 φορές μεγαλύτερη απορροφητικότητα από το βαμβάκι, ανθεκτικό στο συχνό πλύσιμο και διατηρεί τις ιδιότητές του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν συνιστούμε τη χρήση μαλακτικού για να μην μειωθεί η απορροφητικότητα του υλικού.


Δείτε τα προϊόντα

Terry πανί

Terry πανί

Ύφασμα θηλιά που σχηματίζεται από δυνατούς βρόχους και στις δύο πλευρές του υλικού. Είναι ένα τρισδιάστατο ύφασμα με πολύ απαλή αφή και εξαιρετικές ιδιότητες απορρόφησης. Χρησιμοποιείται κυρίως για την κατασκευή πετσετών και πετσετών μπάνιου με σύνθεση υλικού από 100% βαμβάκι ή μείγματα ινών μπαμπού και βαμβακιού.


Δείτε τα προϊόντα

Μαλλί

Μαλλί

Φέρον πλεκτό ύφασμα που χαρακτηρίζεται από μια πυκνά χτενισμένη μαλακή επιφάνεια και στις δύο πλευρές του υλικού. Έχει εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες, μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι εύκολο στη συντήρηση. Συχνά αντιμετωπίζεται με αντιπηκτική αγωγή. Τα προϊόντα είναι κατάλληλα για κέντημα και χάραξη με λέιζερ.


Δείτε τα προϊόντα

Αντιπηκτική θεραπεία

Αντιπηκτική θεραπεία

Σταθεροποιητική επεξεργασία για τη μείωση της συσσώρευσης του υλικού.


Δείτε τα προϊόντα

Μαλακό κέλυφος

Μαλακό κέλυφος

Το Softshell είναι ένα πλαστικοποιημένο ύφασμα για μοντέρνα, αθλητικά ρούχα και ρούχα για υπαίθριες δραστηριότητες. Χωρίζεται σε μεμβράνη και μη. Τα ρούχα από αυτά τα υλικά είναι ελαφριά, ζεστά, εύκαμπτα και με υψηλή μηχανική αντοχή. Ένα μαλακό κέλυφος με μεμβράνη μπορεί στη συνέχεια να είναι αδιάβροχο και να αναπνέει ταυτόχρονα.


Δείτε τα προϊόντα

Μονό Τζέρσεϊ

Μονό Τζέρσεϊ

Λεπτή φέρουσα πλέξη με χαρακτηριστικούς στύλους σε σχήμα δέντρου στην μπροστινή πλευρά και φιόγκους στην πίσω πλευρά. Η ύφανση χαρακτηρίζεται από ελαστικότητα, απαλότητα και εύκολο σχίσιμο. Το νήμα που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία του πλεκτού υφάσματος έχει αντίκτυπο στην τελική ποιότητα των προϊόντων.


Δείτε τα προϊόντα

Υφαίνω διαγωνίως

Υφαίνω διαγωνίως

Το δέσιμο χαρακτηρίζεται από διαγώνιες γραμμές που επαναλαμβάνονται τακτικά. Σχηματίζεται εναλλάσσοντας ένα σύστημα νημάτων στημονιού και κροσέ. Το ύφασμα είναι πολύ δυνατό, ανθεκτικό στο σκίσιμο και εύκολο στη συντήρηση. Η πιο συνηθισμένη χρήση της ύφανσης του twill είναι σε τζιν ή ρούχα εργασίας. Το υλικό είναι επίσης δημοφιλές για την παραγωγή καπακιών, λείων και γυαλιστερών. Το φινίρισμα της επιφάνειας με το τρίψιμο του twill μαλακώνει την επιφάνεια και της δίνει μια ματ όψη.


Δείτε τα προϊόντα

Υφασμάτινο δέσιμο

Υφασμάτινο δέσιμο

Ένα δυνατό, τακτικά επαναλαμβανόμενο δέσιμο, το οποίο χαρακτηρίζεται από την ίδια εμφάνιση τόσο με την εμπρόσθια όσο και με την πίσω πλευρά. Με την απλή και πυκνή διάταξή του, δημιουργεί μια ομαλή, λεία επιφάνεια κατάλληλη για εκτύπωση και κέντημα. Τα υφάσματα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας χτενισμένο βαμβάκι ή πολυεστέρα.


Δείτε τα προϊόντα

Πικάρω

Πικάρω

Βαρέως τύπου πλεκτά με πλαστικό γεωμετρικό σχέδιο στα πλαϊνά. Στην πίσω πλευρά, συμπληρώνεται με φοδραρισμένο νήμα. Αυτός ο τύπος πλεκτού υφάσματος είναι δημοφιλής στην παραγωγή μπλουζών πόλο και ενδυμάτων κατάλληλων για αθλήματα και σωματικές δραστηριότητες. Τα προϊόντα που παράγονται από αυτό αναπνέουν και συντηρούνται εύκολα.


Δείτε τα προϊόντα

Interlock πικέ

Ύφανση φέρουσας πλέξης μανδαλώσεως με μοτίβο όπου δύο πλήρεις σειρές αλληλομανδαλώσεως εναλλάσσονται με μια σειρά πλάτης μονής όψης. Η μία πλευρά του πλεκτού έχει επιμήκεις βελονιές με καρφιά, η άλλη είναι λεία.


Δείτε τα προϊόντα

Διπλό πρόσωπο

Πλεκτό ύφασμα διπλής όψης, που ονομάζεται και διπλοπρόσωπο. Το δέσιμο έχει πυκνά εναλλασσόμενες εμπρόσθιες και όπισθεν κολόνες στην εμπρόσθια και την πίσω πλευρά. Στην ελεύθερη κατάσταση, μπορείτε να δείτε μόνο τα μάτια του προσώπου, στην τεντωμένη κατάσταση, φαίνονται και τα πίσω μάτια. Αυτό το πλεκτό ύφασμα φαίνεται πανομοιότυπο από την πίσω πλευρά καθώς και από την μπροστινή πλευρά, και στην εγκάρσια κατεύθυνση, το υλικό παρουσιάζει υψηλή ελαστικότητα.


Δείτε τα προϊόντα

Ελαστάνη

Είναι μια πολύ λεπτή, ισχυρή, εύκαμπτη ίνα πολυουρεθάνης. Το βασικό χαρακτηριστικό είναι η υψηλή ευελιξία. Το ελαστάν μπορεί να τεντωθεί τρεις έως επτά φορές το αρχικό του μήκος χωρίς να σπάσει. Χρησιμοποιείται πάντα σε συνδυασμό με άλλα υλικά, εξασφαλίζει σταθερότητα σχήματος, αυξάνει την ευκαμψία και μειώνει τη συρρίκνωση του τελικού προϊόντος. Το ελαστάν είναι ευαίσθητο σε υψηλές θερμοκρασίες.


Δείτε τα προϊόντα

Ραβδωτό μεταξωτό ύφασμα

Το πιο χρησιμοποιούμενο είδος υλικού για την παραγωγή πουκάμισων. Είναι εξαιρετικά απαλό, ευχάριστο στην αφή, αλλά αρκετά άκαμπτο. Παράγεται με κλασική ύφανση καμβά, η οποία έχει μεγαλύτερο αριθμό στημονιού από τις κλωστές με βελονάκι.


Δείτε τα προϊόντα

Πολυεστέρας

Συνθετική ίνα που παράγεται με τροποποίηση του υλικού εισόδου. Είναι πολύ ισχυρό, επομένως είναι δυνατό να δημιουργηθεί μια ισχυρή ή πολύ λεπτή ίνα (μικροπολυεστέρας). Το υλικό είναι ανθεκτικό, στεγνώνει γρήγορα, εύκολο στη συντήρηση. Είναι κατάλληλο για αθλήματα και σωματικές δραστηριότητες. Χημικές και μηχανικές διεργασίες.


Δείτε τα προϊόντα

Βισκόζη

Ίνα κατασκευασμένα με βάση την αναγεννημένη κυτταρίνη. Η βασική πρώτη ύλη είναι ο πολτός από ξύλο ή βαμβάκι. Το υλικό είναι αναπνεύσιμο με ιδιαίτερα απορροφητικές ιδιότητες. Σε σύγκριση με το βαμβάκι, είναι πιο λείο, πιο λαμπερό και απαλό.


Δείτε τα προϊόντα
  Τελευταίες κριτικές πελατών

Τιμή υψηλής ποιότητας, επαγγελματική, προσεκτική διαχείριση.
Szilvia, 23.05.2024
Ολα καλά
Ana, 22.05.2024
Είστε υπέροχο e-shop.
Dušan, 22.05.2024
Προτείνω, πολύ ωραία, ζωντανά χρώματα, μεγέθη σύμφωνα με τον πίνακα :-)
Monika, 22.05.2024
Προβολή όλων
Επιλογές παράδοσης
 • θα στείλουμε το δέμα από την αποθήκη μας την Τρίτη 28.05.2024
 • Το πακέτο παραδίδεται στη συνέχεια εντός 4-6 εργάσιμων ημερών
 • Κούριερ ACS - συχνότερα 2,99€
 • Κούριερ Speedex - συχνότερα 2,99€
 • Κούριερ Taxydromiki - συχνότερα 3,99€
 • δωρεάν παράδοση από 99€
Επιλογές πληρωμής
 • με αντικαταβολή
 • πληρωμή με κάρτα VISA, MasterCard
 • μεταφορά σε λογαριασμό
 • PayPal
 • Google Pay
 • Apple Pay

Ποιοτικά ρούχα χωρίς εκτύπωση

Ερωτήσεις;